Allergifri

Allergifri

Allergier har man inom den konventionella sjukvården ej haft något botemedel för annat än dämpande medel av olika sort, bla antihistamin påverkande. Man har även försökt med fleråriga injektioner av allergenet för att få en ökad tolerans men den positiva utkomsten är oftast av låg procent. Därför är det både provokativt och samtidigt sensationellt att MBE kliniken hävdar att ca 70 % av de patienter som blir behandlade för specifika allergier blir av med dessa på endast EN behandling.

Under flera års utbildning och sökande runt om i världen har ett behandlings system utvecklats för att i dag kunna erhålla detta positiva resultat på allergi plågan . Allergi och översensibilitet mot olika ämnen är enkelt förklarat en fel avläsning av kroppens immun försvar som tror att vissa ämnen är skadliga för kroppen. Därefter försvarar sig systemet mot dessa i grunden ofarliga ämnen genom en kedja av händelser som mynnar ut i den sk allergiska reaktionen som kan skilja sig från person till person både i karaktär och gravhet.

Likaledes enkelt förklarat går behandlingen ut på omprogrammera immunsystemets felaktiga ”tro” på att ämnet ifråga ar skadligt för kroppen. Hur otroligt det än låter så har det på MBE kliniken behandlats hundratals allergiker som nu är befriade från sina ”obotliga” allergier. Vi har också ett antal omdömen på hemsidan från några av dessa tacksamma personer.